+31 (0)6 13328232       info@luzazultrainingen.nl

  • Nederlands
  • English

Acculturatie, grondig voorbereid voor werken in het buitenland

Resultaat

Bewustwording van het acculturatieproces en de culturele impact van in het buitenland werken, verbetering van je interculturele competenties en inzicht in de belangrijkste do’s and don’ts zijn het resultaat van deze training. Het spreekt voor zich dat deze training altijd maatwerk is.

Voor wie

Managers en professionals (en hun partners/gezinnen) die binnenkort in het buitenland werken of voor buitenlandse medewerkers die voor langere tijd in Nederland komen (Engelstalige training).

Hoe

Een training van een dag, desgewenst aangevuld met coaching. Vooraf vindt een intake (per telefoon/Skype) plaats en vul je de assessmenttool  Intercultural Readiness Check© in.

Wat

  • Je culturele bagage, gehechtheden en mogelijke uitdagingen die in het buitenland werken met zich meebrengt
  • Het belang van interculturele competenties op de nieuwe werkplek en in de nieuwe woonomgeving
  • Het acculturatieproces en de competentie ‘Omgaan met onzekerheid’ in relatie tot cultuurstress en cultuurschok
  • Interculturele dilemma’s op de nieuwe werkplek
  • Oefenscenario’s aan de hand van de voor de uitzending belangrijkste interculturele competenties

 

Testimonial


“We waren in de gelegenheid de training heel praktisch te maken, dus niet alleen theorie. We hebben cases uit ons eigen professionele en privé leven bediscussieerd en Yvonne gaf ons goed advies hoe daarmee om te gaan. We kregen waardevolle tools aangereikt over hoe we ons konden aanpassen aan ons nieuwe leven in Nederland.” (financiële manager bij een multinational)

Social Media

Follow Luz azul training, consulting & coaching at:

 

Actueel

Webinars

Online Intercultureel Leren

Wereldwijd zijn we in de greep van het COVID-19 virus. Velen van ons werken vanuit huis. Wil jij of je organisatie in deze omstandigheden blijven leren, neem contact op over de online mogelijkheden. Een webinar of webinar reeks, individuele coaching of zelfs een SPOC (Small Private Online Course). Sinds 2013 ben ik gekwalificeerd online en blended trainer. Graag maak ik een intercultureel programma op maat. Blijf gezond!

© Luz azul trainingen, advies & coaching